Professioneel geluid

EP:Hans Brinkhuis is onder andere officieel Bose Pro-Partner dealer. Dit houdt in dat ons bedrijf beschikt over de technische vaardigheden die vereist zijn bij de installatie van professionele geluidsinstallaties in openbare gebouwen.


Ook voor gebouwen waarin speciale eisen worden gesteld door overheid of brandweer in verband met ontruiming, biedt ons bedrijf een oplossing op maat. Fabrieken, winkels, horeca, sportvelden, kantoorgebouwen en kerken zijn slechts enkele voorbeelden.


Professioneel beeld, videopresentatie

Ook voor videopresentatie bieden wij de meest geschikte oplossing. Enkele voorbeelden: Uw PowerPoint presentatie glashelder weergeven in uw presentatieruimte, instructieruimte of kantoor. Presentatie op locatie voor promotiedoeleinden. Installaties waarbij de beamer op grote afstand van de bron wordt gemonteerd. Zeer grote LCD of plasma schermen. Een beamer en projectiescherm die beide in het plafond verdwijnen.


De mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt. We komen bij u langs om de situatie en wensen door te spreken. Binnen één week daarna heeft u een scherpe, en goed gedocumenteerde offerte in huis.
 

 

 
Naar Bose professionele producten
 

 

 


Succes story: Restaurant de Kiewiet Dedemsvaart

In 1953 metselde Hilda Kiewiet de eerste steen van Restaurant Kiewiet. Haar ouders hebben in 28 jaar tijd het restaurant naam en faam gegeven. Hun opvolger, Johan Crull, was een begrip in Dedemsvaart. De familie Bos kocht het restaurant. Door een ernstig ongeluk, waren zij niet langer in staat hun werk voort te zetten en de zaak kwam leeg te staan. Albert Kruidhof van Heering Vastgoed verwierf het pand en liet het grondig verbouwen. Geen mogelijkheid werd onbenut gelaten: een totaal nieuwe keuken, een nieuwe binnentuin, een prachtig terras, alles om Restaurant Kiewiet opnieuw een vliegende start te geven. Mister Kitchen, bekend van het TV-programma Restaurant Make over, wist in de inrichting, de rijke historie van Dedemsvaart te combineren met het comfort en de uitstraling van tegenwoordig. Maarten en Tom Geuke, twee broers uit Dedemsvaart, die in de horeca hun sporen al hebben verdiend, werden na een intensieve selectie, de nieuwe pachters. Met hun team staan ze klaar om Restaurant Kiewiet in Dedemsvaart de plaats te geven die het toekomt.

Restaurant 'de' Kiewiet had al een uitmuntende reputatie in culinair Nederland. Die faam vormt nu de solide basis van Kiewiet nieuwe stijl. Het gebouw is van buiten volledig gerestaureerd en is een sieraad in Dedemsvaarts grondig veranderende entrée. De binnenkant is uiteraard flink onder handen genomen. Ook hebben ze een sfeervolle binnentuin laten aanleggen. De particuliere en de zakelijke gast kan bij hen rekenen op een warm welkom. Kiewiet kan feesten en partijen verzorgen tot 50 personen. Naast het klassieke warme en koude buffet, zijn er hapjesbuffetten, high tea en walking-diners. In de binnentuin heeft men de gelegenheid vergaderingen en trainingen te organiseren. De benodigde audio-visuele hulpmiddelen zijn aanwezig.

Wensen en eisen van de klant:

Een eenvoudig te bedienen hoogwaardig meerzone achtergrondmuzieksysteem. Mogelijkheid een microfoon in de afzonderlijke zones maar ook in alle zones tegelijkertijd te gebruiken. Achtergrondniveau in het restaurant en de mogelijkheid een feestje te ondersteunen in de wintertuin.